مطالب مرتبط:
مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانه ای ابوذر زنجان تمدید شد
آخرین فرصت جشنواره رسانه ای ابوذر زنجان: ارسال آثار تا 15 آذر تمدید شد
«خاطرات بندباز» برنده جایزه حقوق بشر شد/ تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره میراث فرهنگی
جشنواره ابوذر در زنجان تمدید شد
جشنواره ابوذر تمدید شد/خبرنگاران 20 روز دیگر مهلت دارند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1404 ساعت 11:102025-11-22سياسي

تمدید جشنواره رسانه ای ابوذر 


مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین: با توجه به اطلاع رسانی قبلی، آخرین زمان ارسال آثار توسط اصحاب رسانه به جشنواره ابوذر امسال 30 آبان بود که با درخواست اصحاب رسانه تا 20 آذر تمدید شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین ، علی اسدالله  با بیان اینکه این تاریخ دیگر تمدید نمی شود و بعد از آن آثار وارد مرحله بررسی و داوری خواهد شد، یادآور شد: این جشنواره فرصت خوبی برای خبرنگاران جوان است تا خود را محک بزنند و با ارزیابی صحیح از خودشان مسیر کاری حرفه ای را دنبال کنند.

  رییس بسیج رسانه استان ادامه داد: بحث اهدای جوایز در هر قالب به سه اثر برگزیده جوایز و تقدیرنامه اهدا خواهد شد و می تواند انگیزه خوبی برای شرکت در جشنواره باشد.

  اسدالله تصریح کرد: در اختتامیه جشنواره ابوذر از یکی از خانواده های معظم و معزز شهدای رسانه استان تجلیل و همچنین از تعدادی از پیشکسوتان عرصه رسانه تقدیر و عمل خواهد آمد.

  وی  بیان کرد: پیش بینی ما با توجه به پایان ارسال آثار در 20 آذر و فرصت داوری آثار ارسال شده احتمالاً اوایل دی ماه اقدام به برگزاری اختتامیه دهمین جشنواره رسانه ابوذر استان قزوین را خواهیم کرد.

  رییس بسیج رسانه استان گفت: جشنواره رسانه ای ابوذر نه تنها یک رقابت حرفه ای، بلکه فرصتی برای تقویت همبستگی میان رسانه ها و ارتقای سطح کیفی


برچسب ها: جشنواره - رسانه - جشنواره ابوذر - اصحاب رسانه - بسیج رسانه - تمدید - ابوذر
آخرین اخبار سرویس:

تمدید جشنواره رسانه ای ابوذر 

تمدید جشنواره رسانه ای ابوذر